Copy Context

Je eindwerk is eindelijk af!    
Wij respecteren de tijd en het werk dat je hierin hebt gestopt. Daarom doen wij ons uiterste best om er voor de afwerking, het afdrukken en inbinden, de aandacht aan te geven die het verdient. Zo krijgt jouw werk een professionele uitstraling.
 

7 eindwerk tips

Download hier de 7 tips voor       een professionele uitstraling.
 

Veel gestelde vragen

Download hier de antwoorden
 

Aanleveren

Een PDF-bestand op usb-stick is     de beste manier om het eindwerk binnen te brengen. Tip: breng het Word-document ook mee (als reserve). Heb je geen digitaal bestand (bv voor de bijlagen) dan mag het natuurlijk ook op papier.    Maar weet dat de kwaliteit van een fotokopie net iets minder is dan een rechtstreekse afdruk.
 

Afwerktijd

DIRECT onmiddellijk terwijl je wacht
KORTING  geef je opdracht af en kom de volgende werkdag ophalen =  20% korting op de inbindprijs
Reserveren is niet nodig!
 

Studententarief (* onder voorwaarden)

zwart-wit A4 = 4,5 cent (€ 0,045)  kleurenprint A4 = 45 cent (€ 0,45)
* om te genieten van het voordeel-
tarief : toon altijd zelf jouw eigen
persoonlijke geldige studentenkaart,
maw : geen geldige kaart = geen gunsttarief
 

Hou rekening met ....

onze openingsuren en het feit dat    jij in deze periode niet de enige bent om af te drukken en in te binden. Misschien moet je nog een tijdje wachten vooraleer jij aan de beurt bent. Zorg in elk geval dat je op tijd komt + een marge, best minstens een uur vóór sluiting. Eindwerken aangeboden tot  één uur vóór sluitingstijd worden, onder voorbehoud, toegelaten tot de wachtrij voor directe afwerking, nadien in functie van de drukte.
TIP kies de formule KORTING  >>> opdracht afgeven met instructies voor de afwerking >>> afhalen de volgende werkdag = 20% korting   op de inbindprijs.